Boomverzorging, snoeiwerken en rooiwerken in regio Brugge.

 

Boomverzorging/boombedrijf Jean-Baptist Bisschop: over kwaliteit zetten wij graag een boompje op

 

Bomen snoeien en vellen

Boomverzorging/boombedrijf Jean-Baptist Bisschop in Sijsele is de autoriteit in bosontginning, en snoeiwerken & rooiwerken. Ook lastig te verwijderen bomen zijn voor ons geen probleem – efficiënt klimwerk is een van onze specialiteiten. Daarnaast planten wij nieuwe bomen, verkopen wij hout (zodat niets verloren gaat), frezen we boomstronken uit, en versnipperen we snoeiafval.

 

Groene beweging

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Boomverzorging/boombedrijf Jean-Baptist Bisschop rooit vakkundig overbodige struiken en bomen, en snoeit bomen op een wijze die voor de boom het best is. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren. Dankzij verschillende jaren ervaring, en een uitgebreide opleiding (tuinbouw, landschaparchitectuur, en boomverzorging), is de zaakvoerder perfect op de hoogte van de nieuwste technieken. Hij kiest gegarandeerd de juiste aanpak.

 

Bosbeheer

Boomverzorging/boombedrijf Jean-Baptist Bisschop is helemaal thuis op het domein van bosbeheer. Doelgericht snoeien en vellen draagt bij tot een gezond ecosysteem in stedelijk gebied. Wij planten ook jouw bomen: van 1 boom in de tuin tot een paar ha bos – we voeren elke opdracht even zorgvuldig uit. Ons boombedrijf en de natuur? Het perfecte team!

Kleine of grote snoeiopdracht? Bomen verwijderen in uw tuin, of een volledig bos rooien? Neem vandaag nog contact op met ons, u krijgt heel snel een vrijblijvende offerte.